JOGI NYILATKOZAT

A Nyitott Kapu Ügynökség / Agência Porta Aberta honlapján megjelenített információk, dokumentumok, vagy más anyagok kizárólag a tájékoztatást szolgálják.

A Nyitott Kapu Ügynökség / Agência Porta Aberta fenntartja a jogot, hogy jelen weboldalt bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza, vagy megszüntesse. A Nyitott Kapu Ügynökség / Agência Porta Aberta nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, adatbázisok vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap  nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, félreérhetőségből, vagy használatra alkalmatlan állapotából eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Nyitott Kapu Ügynökség / Agência Porta Aberta kifejezetten kizárja.

Előfordulhat, hogy a weboldalakon a Nyitott Kapu Ügynökség / Agência Porta Aberta webszerkesztőinek akaratától függetlenül változtatás történik (vírus, jogosulatlan beavatkozás,  stb), ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a Nyitott Kapu Ügynökség / Agência Porta Aberta semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más anyagok tekintetében.

A Nyitott Kapu Ügynökség / Agência Porta Aberta nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Nyitott Kapu Ügynökség / Agência Porta Aberta weboldalához kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

A Nyitott Kapu Ügynökség / Agência Porta Aberta a mozambiki utazást - teljes körű utasbiztosítással, az alapvető biztonsági előírások betartásával és a szükséges védőoltások felvételével, valamint gyógyszeres és egyéb védekezés mellett - a legjobb szándékkal ajánlja, mindazonáltal az utazás során az esetleges betegségekért, anyagi és egyéb károkért, vagy veszteségekért semmilyen felelősséget nem vállal.

Maputo, Mozambik, 2022. október 11.

A Nyitott Kapu Ügynökség / Agência Porta Aberta csapata