Nyitott Kapu Ügynökség / Agência Porta Aberta 

  Ingyenes szolgáltatásokkal a magyar-mozambiki üzleti és turisztikai kapcsolatokért

                                      A Csapatunk

 Kónya Imre


Magyar állampolgár vagyok, aki 2008-ban ismerkedett meg Mozambikkal. Azóta engem is rabul ejtett ez a gyönyörű ország olyannyira, hogy ma már a mozambiki feleségemmel a 4 éves  kislányunkat neveljük. Számomra nagy megtiszteltetés részt venni és dolgozni ebben az izgalmas kihívásban és ugyanakkor nagy öröm is, amiért mindezt a barátaimmal összefogva tehetem. Magyarul, portugálul és németül, beszélek.     Mobil :  + 36 70 2166644    WhatsApp, Viber is.

 José Luís dos Santos Malunga

Tiszteletbeli Magyar Konzul

Mozambiki állampolgár vagyok, aki a magyarországi egyetemi tanulmányai ideje alatt ismerte és szerette meg Magyarországot. Házas vagyok, három gyermekem van. A Moçambique Telecomnál is dolgozom, mint felső-vezető. Magyarország mozambiki tiszteletbeli konzuljaként szeretnék mindent megtenni a magyar-mozambiki turisztikai, üzleti és baráti kapcsolatokért. Magyarul, angolul és portugálul beszélek. 

Mobil számom: + 258 843199210 WhatsApp is.


 Ruy dos Santos Elias


Mozambiki állampolgár vagyok,  közgazdász menedzserként a legjobb tudásom, szakmai tapasztalatom és kapcsolataim felhasználásával a lehető legtöbbet megteszem az  ügynökségünk sikeres munkájáért, a magyar-mozambiki  kapcsolatokért. Portugálul beszélek.         Mobil számom: + 258 826556173 WhatsApp is.